AC Ambacht vs DVL Buitenruimte

Winnen of verliezen doe je nooit alleen. Maar als je net als Anthony Priester 6 keer weet te scoren in een met 7-5 gewonnen wedstrijd dan mag je toch wel stellen dat je daar een groot aandeel in had. En vooraf waren de verwachtingen bij AC Ambacht niet al te hoog gespannen omdat de ploeg van Edwin Bloemen het deze avond moest doen zonder enige wissel op de bank en een tegenstander die maar liefst 3 wissels op de bank had. In de 4e minuut kwam DVL Buitenruimte ook nog eens snel op een 0-1 voorsprong en moest Pieter Hardenbol (what's in a name) voor meer dan de gebruikelijke 8 tellen naar de grond nadat een schot van Simon Bravenboer hem vol op het hoofd raakte. DVL Buitenruimte kon de 0-1 geen passend vervolg geven en kreeg AC Ambacht meer en meer controle over de wedstrijd. Tussen de 16e en 18e minuut was het Anthony Priester die voor het eerst van zich liet horen door doelman Pim Opraus drie keer kansloos te laten; 3-1. DVL Buitenruimte was echter weer snel bij de les want toen de wedstrijd net over de helft was gaf het scorebord al weer een gelijke stand aan; 3-3. Maar opnieuw sloeg AC Ambacht hard toe. Een inzet van Ivan Dijkhuizen en de nummers 4 en 5 van Anthony Priester gaven AC Ambacht wel een heel voordelige marge op 8 minuten van het eindsignaal; 6-3. Nu heeft AC Ambacht wel eerder een voorsprong in de slotfase verspeeld en ook nu zag het daar even naar uit. Doelpunten van Tom de Vroedt en Simon Bravenboer brachten DVL Buitenruimte 3 minuten voor tijd terug tot 6-5. De zesde van Anthony Priester was uiteindelijk de verlossende treffer die AC Ambacht haar eerste overwinning van het seizoen opleverde.