Scheidsrechters gezocht

AZV’72 ZOEKT BESTUURDERS EN SCHEIDSRECHTERS.

AZV’72 organiseert al 50 jaar een attractieve zaalvoetbalcompetitie in sporthal De Ridder in H.I.Ambacht. Nagenoeg iedere dinsdagavond en vrijdagavond worden er tussen 18.45 en 23.00 uur 6 wedstrijden gespeeld. Momenteel zijn er 27 teams (verdeeld over 3 klassen) actief. Daarbij is er ruimte om nog eens 3 extra teams toe te laten.

Echter………..na die 50 jaar is het voortbestaan van AZV’72 in het gedrang !!!

Onze huidige voorzitter heeft de overige bestuursleden en de scheidsrechters onlangs meegedeeld dat hij na het seizoen 2021/2022 gaat stoppen. Naast het voorzitterschap vervulde hij ook de rol van secretaris en wedstrijdsecretaris.

Het is om die reden dat we op zoek zijn naar (minimaal) 2 nieuwe bestuurders. Echter………zonder scheidsrechters géén zaalvoetbalcompetitie.

Op dit moment hebben we voor het seizoen 2022/2023 slechts 3 scheidsrechters tot onze beschikking. Uiteraard veel te weinig voor een competitie zoals we die nu hebben. Om de huidige competitie te kunnen laten voortbestaan heeft AZV’72 minimaal 4 nieuwe scheidsrechters nodig. Wij zijn dus op zoek naar sportieve vrijwilligers die aan de slag willen als bestuurder en/of scheidsrechter bij AZV’72.

Want alleen bij voldoende aanmeldingen kunnen we garanderen dat er ook volgend seizoen weer zaalvoetbal is in H.I.Ambacht.

Lijkt het u wat om een bestuursfunctie te vervullen, of om de wedstrijden in goede banen te leiden? Neem dan contact op!