De Barrys vs AC Ambacht

AC Ambacht leek vrijdagavond tegen De Barrys de volle winst te gaan behalen. Twee minuten voor tijd koesterde de ploeg een 1-2 voorsprong. AC Ambacht was tegen De Barrys aangewezen op de counter maar met een snelle en behendige speler als Ivan Dijkhuizen is dat de ploeg wel toevertrouwd. Dijkhuizen zoekt graag het avontuur, ziet een medespeler wel eens over het hoofd, maar met twee treffers was hij tot aan de 38e minuut de belangrijkste man. In die bewuste minuut had AC Ambacht een achterbal genomen waarbij de tegenstander te vroeg kwam inlopen. Een vrije trap voor AC Ambacht werd toegekend. Niels van 't Noordende schoot de bal, nog voor de vrije trap was genomen, naar voren en toen de bal weer zijn kant op kwam vond hij het nodig de bal naar de zijkant te trappen. Dat was naar de mening van de scheidsrechter van dienst iets te opzichtig tijdrekken en dus ging de vrije trap nu naar De Barrys. Harmen Kraaijeveld schoot de bal dwars door de tweemansmuur in de verste hoek; 2-2. Maar daarmee was het leed van AC Ambacht nog niet geleden. Want nog in dezelfde minuut viel ook de 3-2. In een scrimmage voor het doel flipperde de bal van het ene naar het andere been, waarna doelman Leon Dijksman de bal ongelukkig tegen de achterkant van zijn been kreeg waardoor de bal in het doel verdween. In de slotminuut dacht Ivan Dijkhuizen nog dat hij de 3-3 had gescoord maar kort daarvoor was er al afgefloten omdat de bal net daarvoor al over de zijlijn was gegaan.