078 Futsal vs Recruitment team

Daar is hij dan..............de eerste overwinning van Recruitment Team. De ploeg kreeg in haar eerste duel van het seizoen een geweldig pak slaag (14-1) van BBMT-Spiesbouw, herstelde zich tegen Put Fashionstore (maar verloor wel) en in wedstrijd nummer drie werd een andere debutant binnen A.Z.V.'72 met 1-4 verslagen. Joshua ter Horst zette zijn team al in de 3e minuut op 0-1 en die wankele voorsprong bleef lang op het scorebord staan. Tegenstander 078Futsal was niet minder dan haar tegenstander maar voor het vijandige doel kon het nauwelijks gevaarlijk worden. Naarmate 078Futsal meer en meer op zoek ging naar de gelijkmaker kwam er voor Recruitment Team meer ruimte voor de counter. Het duurde tot aan de 27e minuut voordat Tom de Ree daar zijn voordeel mee deed; 0-2. Amper 2 minuten later gooide Storm Kraaijeveld de wedstrijd in het slot door aan het eind te staan van een prima uitgevoerde aanval; 0-3. 078Futsal lag op haar rug waarna Romano Baal er nog een schepje bovenop deed door de 0-4 te scoren. Jenno Plaisier bepaalde in de slotseconde de eindstand op 1-4.