DesignLog.nl vs Huis & Hypotheek

Toen Jan Martinu in de 8e minuut van de wedstrijd de 3-0 in het voordeel van DesignLog.nl scoorde was de verwachting, gezien de voorgaande resultaten van Huis & Hypotheek, dat dit wel weer eens een hoge uitslag zou gaan worden. En dat werd het ook ! Maar niet in het voordeel van de ploeg die al zo snel op een riante voorsprong kwam. Huis & Hypotheek herpakte zich en vanuit de counter was het binnen de kortste keren weer terug in de wedstrijd. DesignLog.nl dacht na de 3-0 dat het vol op de aanval kon spelen maar had even geen rekening gehouden met snelle mannen als Bram Kok en Harmen Eckhardt. Laatstgenoemde was er in zijn eentje verantwoordelijk voor dat de stand in de 16e minuut weer volkomen in evenwicht was; 3-3. Maurice v.d. Hoek zorgde er voor dat de vreugde van Huis & Hypotheek van korte duur was; 4-3. Het zou de laatste keer zijn dat DesignLog.nl aan de leiding kwam. De eerdere hattrick van Harmen Eckhardt werd perfect geïmiteerd door Bram Kok en stond er een kwartier voor tijd een 4-6 voorsprong voor Huis & Hypotheek op het scorebord. Jan Martinu bracht de spanning nog even terug (5-6) maar verder kon Huis & Hypotheek vertrouwen op doelman Ben Staat. Dat vertrouwen was er minder bij zijn collega aan de overzijde, maar Walter Stolk is dan ook geen echte doelman. In een poging de 6-6 nog te forceren ging Stolk meer en meer naar voren maar kreeg met counters en schoten van afstand nog 3 treffers te incasseren. Daarmee was de eerste overwinning van Huis & Hypotheek in de Intro Personeel klasse een feit; 5-9.