HB&C vs Huis & Hypotheek

HB&C heeft als doelstelling mee te spelen om het kampioenschap in de Intro Personeel klasse. Dan moet je wedstrijden zoals tegen Huis & Hypotheek winnen. Huis & Hypotheek heeft als doelstelling om zich te handhaven in de Intro Personeel klasse. Dan is het mooi meegenomen als je tegen teams als HB&C "bonuspunten" kunt pakken. En dat laatste voltrok zich afgelopen dinsdagavond. Bij Huis & Hypotheek keerden Harmen Eckhardt en John Mol terug van een wedstrijd schorsing en mochten van dichtbij zien hoe Ko Steketee al na 5 minuten de 0-1 voorsprong wist aan te tekenen. HB&C had nog volop tijd om die achterstand weg te poetsen. En die tijd nam de ploeg ook. Want HB&C had dan wel veel balbezit, echt gevaarlijk kon de ploeg maar amper worden. En toen was daar plots de 1-1 door Tim Leeuwestein in de 25e minuut. En het werd allemaal nog mooier voor HB&C toen diezelfde Leeuwestein een minuutje later ook de 2-1 wist binnen te schieten. HB&C hoefde met die voorsprong niet meer perse aan te vallen, maar dat veranderde 6 minuten voor tijd toen Huis & Hypotheek weer langszij kwam. Toen werd mogen weer moeten. De verdediging van Huis & Hypotheek wenste echter niets meer weg te geven. In de voorlaatste minuut ging Huis & Hypotheek nog een keer in de aanval maar die poging leek op niets te gaan uitlopen. Ko Steketee was op de rand van het doelgebied en had niet de ruimte om iets met de bal te doen. Totdat Tom Koetsenruijter achter hem langs kruiste en de twee verdedigers van HB&C achter Koetsenruijter aanrenden. Een foute keuze want nu had Steketee ineens vrije doorgang tot het vijandelijke doel waar doelman Maarten Boertje geen verweer had op de inzet van Steketee. Eindstand 2-3 !