Put Fashionstore vs AC Ambacht

Samenvatting

Voor aanvang van de wedstrijd sprak aanvoerder Antwan Put van Put Fashionstore uit dat zijn team met de overwinning huiswaarts zou keren. Maar toen Antwan in de 6e minuut aan de zijkant van het veld klaar stond om in te vallen zag hij Anthonie van Pelt van dichtbij zijn eigen doelman passeren waardoor tegenstander AC Ambacht op een 0-1 voorsprong kwam. Werk aan de winkel dus om deze “own goal” recht te zetten. Het was Antwan Put zelf die zijn team na 15 minuten naast AC Ambacht schoot; 1-1. De teams waren aan elkaar gewaagd en zochten beiden waar mogelijk de aanval. Dat Ivan Dijkhuizen in de punt van de aanval werd gemist werd ook deze wedstrijd wel duidelijk. Nu moest het gevaar komen van Antony Priester en hoewel hem geen gebrek aan inzet kon worden verweten, in de afronding was het allemaal niet geweldig. Hoewel……….in de 36e minuut scoorde Priester dan toch. Het was de aansluitingstreffer want inmiddels was Put Fashionstore al op een 3-1 voorsprong gekomen door treffers van opnieuw Antwan Put en Tjerk Janse. De 3-2  moest 4 minuten voor tijd het begin worden van een slotoffensief van AC Ambacht maar amper een minuut na de 3-2 was het Tjerk Janse die Put Fashionstore met de 4-2 weer de nodige lucht verschafte. Pieter Hardenbol scoorde in de slotminuut nog wel de 4-3, maar de door Antwan Put voorspelde overwinning van Put Fashionstore kwam niet meer in gevaar.