Put Fashionstore vs Recruitment team

Ook in haar 2e duel ging debutant Recruitment Team onderuit. Maar anders dan in haar 1e wedstrijd speelde de ploeg al een stuk rustiger en was er sprake van veel meer samenhang. Dat het resultaat dan nog niet is wat je hoopt zal een kwestie van tijd zijn. Via Romano Baal was Recruitment Team op een 0-1 voorsprong gekomen maar tussen de 14e en 16e minuut sloeg tegenstander Put Fashionstore hard terug en ging het van 0-1 naar 3-1. Een treffer van wederom Romano Baal, kort na de 3-1, bracht de spanning weer enigszins terug (3-2). Tot aan de 25e minuut bleef er de dreiging voor Put Fashionstore van de gelijkmaker maar twee treffers van Antwan Put (hij scoorde deze avond 4 keer) beslisten het duel voortijdig. In de slotfase liep Put Fashionstore nog uit naar 7-2. Bij die laatste treffer was er een ongelukkige botsing tussen doelman Nelson To en een speler van Put Fashionstore waarbij de doelman dusdanig werd geraakt dat de arm uit de kom schoot. Gelukkig kon dit ter plaatse worden hersteld. Beterschap !