Scope Finance vs De Barrys

Een wedstrijd in een hoog tempo waarbij beide ploegen de aanval niet schuwden. Waar Scope Finance wat meer balbezit had was het De Barrys die met gevaarlijke counters de beste kansen in de wedstrijd kreeg. Met name Erik Oorschot en Matthijs den Boer kwamen een aantal keren oog in oog te staan met de doelman van Scope Finance maar profiteerden niet. Dat verdient echter ook een groot compliment aan doelman Jan-Willem Oosterwijk die telkens als winnaar uit de duels kwam. In de 31e minuut kwamen De Barrys op 1-3 en leek de beslissing te zijn gevallen. Scope Finance gaf echter niet op en een vrije trap van Ewart Versteeg leverde 3 minuten voor de tijd de aansluitingstreffer op. Een minuutje later moest Harmen Kraaijeveld met geel voor 2 minuten naar de kant en moesten De Barrys de benauwde voorsprong met een mannetje minder zien te verdedigen. Dat was teveel gevraagd want in de voorlaatste minuut zorgde Marien Versteeg er voor dat beide ploegen met een puntje huiswaarts konden keren.