StepForward vs 078 Futsal

078Futsal heeft haar eerste overwinning van het seizoen te pakken. Dat gebeurde met de nodige moeite. Jenno Plaisier zorgde al in de 3e minuut voor de openingstreffer maar in het vervolg van het duel verzuimde de ploeg die voorsprong verder uit te bouwen. StepForward maakte dankbaar gebruik van de ruimte die 078Futsal weggaf. Halverwege de wedstrijd zorgde Henri Kant voor de 1-1 en 7 minuten voor tijd leek Martin Bazuin met zijn treffer het duel volledig te laten kantelen. Maar na de 2-1 was het vrijwel aansluitend de 2-2 en 2 minuten voor tijd werd het zelfs 2-3 door een inzet van Diederick Vos. Patrick Verbrugh was met een kopbal in de laatste seconden van de wedstrijd nog dicht bij de 3-3, maar de rechter voet van doelman Rens-Jan Verdoorn was net groot genoeg om dit te voorkomen.