Werktalent vs DesignLog.nl

Gerard Molenaar staat bij DesignLog.nl niet bekend als "goalgetter" maar vrijdagavond overtrof hij zichzelf door tegen Werktalent Breda 3 van de 4 doelpunten voor zijn rekening te nemen. Wat Werktalent Breda (vorig seizoen nog onder de naam Soccersquash Ridderkerk spelend) wel vaker overkomt is een slap begin van de wedstrijd. En vrijdagavond was daarop geen uitzondering. Binnen 5 minuten keek de ploeg al tegen een 0-2 achterstand aan en kon de ploeg in de achtervolging. Dat leverde nog wel de 1-2 door Remco Koppelaar op maar kort daarna schoot Gerard Molenaar zijn 2e en 3e treffer binnen; 1-4. Toch werd het nog spannend. Vijf minuten voor tijd werd het via Michel de Vroed 2-4 en in de voorlaatste minuut was het Marcel Gerritsen die met een afstandsschot de 3-4 binnenschoot. In de slotminuut was Remco Koppelaar nog dicht bij de 4-4 maar zijn listige hakballetje ging langs de verkeerde kant van de paal achter.