Huis & Hypotheek vs Jumbo

Zowel Huis & Hypotheek als Jumbo voetballen graag vanuit een gesloten verdediging om met een snelle counter de tegenstander pijn te doen. Als dan twee van zulke teams tegenover elkaar staan is het het team dat als eerste weet te scoren dat een groot voordeel heeft. De eerste minuten vielen er weinig hoogtepunten te noteren. Tot aan de 14e minuut. Toen was het Bram Kok die de wedstrijd in gang wist te zetten (1-0) en drie minuten later was de wedstrijd al bijna "over en sluiten" toen Huis & Hypotheek wist uit te lopen naar 3-0. Jumbo kon daar aanvallend maar weinig tegenover stellen. Wat bij Niels Slingerland te traag ging, ging bij Bert Suijker weer vaak te snel. Het resultaat was telkens hetzelfde; balverlies. De overwinning van Huis & Hypotheek kwam dan ook nooit echt in gevaar.