AC Ambacht vs 1.FC Beyerlander

Waar Ivan Dijkhuizen namens AC Ambacht de "man van de wedstrijd" had moeten worden werd dat uiteindelijk Walter Muilwijk van 1.FC Beyerlander. Ivan Dijkhuizen had zijn team in de 7e minuut al aan een 0-1 voorsprong geholpen en kreeg zowel voor als na de 1-1 door Bram Muilwijk volop kansen nog meer doelpunten te scoren. Zeker 3 keer mocht hij alleen op doelman Pieter Jan van Tilborg af gaan. In plaats van te kiezen voor een passeerbeweging koos Dijkhuizen telkens voor het schot. En bij iedere poging kwam de doelman als winnaar uit de strijd. Al die gemiste kansen leken de ploeg van AC Ambacht niet te gaan opbreken toen Dijkhuizen 7 minuten voor tijd alsnog de 1-2 binnenschoot. Maar toen was het de beurt aan Walter Muilwijk. In de 38e minuut tekende hij voor de gelijkmaker en toen iedereen al dacht aan een 2-2 eindstand was het opnieuw Walter Muilwijk die 10 seconden voor tijd 1.FC Beyerlander de eerste overwinning van het seizoen schonk; 3-2.