DVL Buitenruimte vs Scope Finance

Twee ploegen die de aanval niet schuwden en volop doelpunten. Wat wil je nog meer........winnen natuurlijk. Scope Finance kwam deze wedstrijd tot 3 keer toe op voorsprong maar dat was niet voldoende voor de overwinning. DVL Buitenruimte kwam telkens goed terug en in de 29e minuut kwam het via Erwin v.d. Molen voor het eerst op voorsprong. Marien Versteeg had kort daarna de 5-5 moeten scoren. Bij de voorzet vanaf de linker kant stond hij bij de 2e paal helemaal vrij. Op minder dan een meter had hij de bal maar voor het intikken. Hij raakte de bal echter volkomen verkeerd waardoor de bal naast het doel verdween. In de tegenaanval was het Bas Jansen die de 6-4 scoorde. Twee minuten later deed Marien Versteeg wel wat hij een paar minuten later had nagelaten en scoorde de 6-5 wat ook de eindstand werd.