Fearless United vs Operando

Fearless United is haar debuut in de T&R-klasse begonnen met een 4-2 overwinning op Operando. Een terechte overwinning al was het wel lang wachten voordat er in dit duel doelpunten konden worden genoteerd. Operando was voornamelijk aangewezen op verdedigen en was het Fearless United die de wedstrijd dicteerde. Maar je kan nog zo'n groot overwicht hebben, zolang je verzuimd om de kansen die je krijgt in doelpunten weet om te zetten blijft het gevaar van de counter. Eerst in de 31e minuut wist Manucho Adelino het scorebord in beweging te schieten (1-0). Nog geen twee minuten later was het Jermain Bebrout die een door scheidsrechter Ad de Paauw toegekende strafschop wist te verzilveren (2-0). De strijd leek gestreden maar een treffer van Pieter Kraaijeveld (2-1) bracht de spanning weer terug. Die spanning was van korte duur want vanaf de aftrap was het Bebrout die met zijn 2e treffer de marge weer op twee bracht. En nog gaf Operando zich niet gewonnen. Wim Kraaijeveld verkleinde tot 3-2 waarna Joshua Davis in de slotminuut alle hoop van Operando op een stiekem puntje aan duigen schoot; 4-2.