Fearless United vs Van Nes + Plaisier

Toen Carsten Bakker 8 minuten voor tijd met een dubbelgeklapte enkel naar de kant moest was de angel ook gelijk uit het aanvalsspel van Van Nes + Plaisier. Bakker en Toine van Es wisten de nodige onrust te stoken in de wankele verdediging van Fearless United. Het was aan doelman Anouar Saïd te danken dat de achterstand in de slotfase "slechts" 0-4 was. Het was niet dat Van Nes + Plaisier nu zo dominant was in deze partij maar het ging veel beter om met haar kansen dan dat Fearless United dat deed. Naar mate de wedstrijd vorderde was het doelman Saïd die zich meer en meer aan het front ging melden. Veel effect sorteerde dat niet maar Van Nes + Plaisier wist ook niet te profiteren van de ruimte die het kreeg. Toen Bakker geblesseerd naar de kant ging had Fearless weinig meer te duchten en ging het vol op de aanval. Pas in de 36e minuut had dit succes toen Joshua Davis van dichtbij de 1-4 scoorde. Twee minuten later werd het ook 2-4 en één minuut voor tijd was het doelman Saïd die zijn aanvalsdrift beloond zag worden met de 3-4. In de slotminuut was het nog even alle hens aan dek bij Van Nes + Plaisier. Zeker toen Toine van Es met geel naar de kant moest. Zijn medespelers wisten die tijd echter zonder schade door te komen waardoor de 3 punten door Van Nes + Plaisier mocht worden bijgeschreven.