JW Bemiddeling vs StepForward

JW Bemiddeling heeft de eerste 3-punter van het seizoen op zak. Tegen StepForward werd het verschil direct in het begin van de wedstrijd gemaakt. Bij het schot van Kees Vermeulen zag doelman Reinout Timmer er wel heel slecht uit en in de 8e minuut was het Hans Quist die de score wist te verdubbelen. Tot die tijd had StepForward nog weinig laten zien. De ploeg begon ietwat lamlendig aan de wedstrijd, leed veel balverlies en was er duidelijk kritiek op elkaar. Dat had kennelijk haar uitwerking want na dat slechte begin herpakte de ploeg zich en deed het zeker niet onder voor haar tegenstander. Net voor de wedstrijd halverwege was scoorde Brandon Teegelaar de aansluitingstreffer (2-1). StepForward ging naarstig op zoek naar de 2-2, maar vond die niet. JW Bemiddeling had zich al meer en meer toegelegd op de counter en in de 30e minuut was het Kees Vermeulen die daarmee succesvol was; 3-1. De 3-2 via Dennis Dubbelman in de voorlaatste minuut kwam te laat om de eerste zege van het seizoen van JW Bemiddeling nog in gevaar te brengen.