VDL RPI Metaal vs Addy Duifhuizen MKV

Met effectief countervoetbal heeft VDL RPI Metaal een 4-3 overwinning geboekt op Addy Duifhuizen MKV. Bij Addy Duifhuifhuizen MKV ontbrak Pieter Duifhuizen aan de aftrap en vooral zijn creativiteit en scorend vermogen werd gemist. Aan balbezit geen gebrek maar de ploeg kwam maar zelden door met een snelle aanval. De bal werd veel heen en weer gespeeld op de rand van de cirkel en daar had VDL RPI Metaal zich keurig verzameld om de tegenstander op te vangen. Daarbij had doelman Ruben Verhoeven zijn goede vorm van de wedstrijd tegen HB&C meegenomen naar deze wedstrijd. VDL RPI Metaal kon in de counter profiteren van de leegte op de helft van de tegenstander. Daar had de ploeg wat meer rendement uit mogen halen gezien de kansen die de ploeg kreeg. VDL RPI Metaal kwam tot 3 keer toe op voorsprong maar het echte verschil werd nooit gemaakt. Addy Duifhuizen MKV kwam tot 3 keer toe op gelijke hoogte. Vijf minuten voor tijd was het Jan Willem Goedegebuur die VDL RPI Metaal voor de 4e keer op voorsprong schoot. Die voorsprong gaf VDL RPI Metaal niet meer uit handen en kon het haar eerste 3-punter van het seizoen bijschrijven.