CTR-Logistics vs JW Bemiddeling

Als we CTR Logistics zien als titelkandidaat in de PLUS-klasse, dan heeft de ploeg tegen JW Bemiddeling dure punten laten liggen. JW Bemiddeling begon goed aan deze wedstrijd en na 5 minuten kwam de ploeg op een 0-1 voorsprong. CTR Logistics besefte dat men het tempo moest verhogen en draaide meer en meer het gaspedaal open. Dat de gelijkmaker er niet kwam was grotendeels de verdienste van doelman Frank v.d. Pol. JW Bemiddeling was aangewezen op de counter, maar met 2 treffers van Hans Quist toonde het aan daar prima mee overweg te kunnen gaan. De druk op de defensie van JW Bemiddeling werd echter groter en groter en treffers konden niet uitblijven. René v.d. Giessen schoot halverwege het duel de 1-3 binnen en 3 minuten later was hij, met ietwat fortuin, ook goed voor de 2-3. Toen Daniël v.d. Leer in de 29e minuut de 3-3 voor zijn rekening nam was het wachten op de volgende treffer van CTR Logistics. Die kwam er echter niet meer.