HB&C vs Spiesbouw

HB&C heeft vrijdagavond de zeker lijkende overwinning op Spiesbouw in de slotfase van deze wedstrijd volledig uit handen gegeven. De ploeg liet het aan Spiesbouw om het spel te maken en moest dan in de omschakeling de tegenstander zien te verrassen. Dit tactiek bleek in het begin ook perfect te werken. Spiesbouw zocht naar de opening maar wist die niet te vinden. De omschakeling van HB&C sorteerde wel het gewenste effect want eerst was het Sebstian Heselaars die doelman Sander van Groningen wist te passeren en 4 minuten later was het Roeland Boiten die de felicitaties van zijn teamgenoten mocht ontvangen nadat hij de 2-0 had gesoord. In de 28e minuut was het Marius Zoeteman die dan eindelijk het gezochte gaatje wist te vinden; 2-1. Maar nog altijd de voorsprong voor HB&C. In de 34e minuut was het Dennis Alioglou die net over de middenlijn een sliding bestraft zag worden met een gele kaart. En terwijl hij zenuwachting zijn 2 strafminuten zat af te tellen was het Han van Elzelingen die de gelijkmaker wist te produceren. Toen HB&C weer op volle oorlogssterkte was, ging het volledig mis. In twee minuten tijd ging de stand van 2-2 naar 2-5 en alle drie de doelpunten kwamen van de voet van Han van Elzelingen. De vreugede aan de kant van Spiesbouw en het ongeloof aan de kant van HB&C waren beide begrijpelijk.