Jumbo vs Addy Duifhuizen MKV

Addy Duifhuizen MKV zal dinsdag 13 oktober flink aan de bak moeten tegen AC Ambacht om niet al in de poulefase te worden uitgeschakeld in de Huis & Hypotheek Cup. In de aanloop naar de wedstrijd van afgelopen vrijdag tegen Jumbo kende de ploeg, ondanks dat er 16 spelers op de lijst staan, personele problemen. Zo werden de tweeling Arthur en Leonard Baas nog toegevoegd aan de selectie en werd Corné Batenburg uit het archief gehaald, afgestoft en wedstrijdfit bevonden. De aanwezigheid van Batenburg bleef niet onopgemerkt. Bij een 1-0 achterstand zorgde hij er hoogstpersoonlijk voor dat de achterstand na ruim een kwartier spelen opliep naar 3-0. Die score bleef ook lang op het scorebord staan waarbij Addy Duifhuizen MKV een aantal kansen kreeg om de achterstand te verkleinen. In de slotfase liep de score dan alsnog hoog op. In de 34e minuut kon Batenburg, nadat hij de tegenstander achter op de hakken had gelopen, met geel naar de zijkant. In de daaropvolgende 4 minuten scoorde Remco Buitendijk telkens 1 keer waardoor we eindigden op een 7-0 eindstand.