Van Nes + Plaisier vs AH Hoveniers

Van Nes + Plaisier tegen AH Hoveniers was een wedstrijd waarbij beide teams de aanval zochten. Maar waar Van Nes + Plaisier verdedigend haar zaakjes op orde had daar gaf AH Hoveniers wel heel erg veel ruimte weg. En als je dan twee snelle spelers tot je beschikking hebt als Toine van Es en Carsten Bakker dan is het wel erg lekker voetballen als je zoveel ruimte op de helft van de tegenstander gegund wordt. AH Hoveniers wist de 1-0 van Peter v.d. Hoeven door treffers van Martijn Heuvelman en Martin Boudewijn nog om te zetten naar een 1-2 voorspong. In hun jacht op een nog grotere voorsprong kreeg de ploeg het deksel op de neus. Treffers van Toine van Es en Carsten Bakker in een tijdsbestek van minder dan twee minuten deden de score en de wedstrijd volledig kantelen in het voordeel van Van Nes + Plaisier. Met een 3-2 achterstand moest AH Hoveniers nog nadrukkelijker de aanval zoeken maar opnieuw kreeg de ploeg het deksel op de neus en liep van Van Nes + Plaisier uit naar een 5-2 voorsprong. De treffer van Niek Stam in de 38e minuut kwam veel te laat om de wedstrijd nog spannend te maken.