VDL RPI Metaal vs HB&C

Toen Jan Hobbel namens VDL RPI Metaal in de 33e minuut de 3-1 binnenschoot leek de ploeg de overwinning tegen HB&C op zak te hebben. Toegegeven de ploeg van HB&C was de meest aanvallende ploeg, had het vaakst balbezit maar het vele breiwerk voor het doel van de tegenstander had niet veel opgeleverd. Na de 2-0 achterstand werden de kansen van HB&C echter groter maar meer dan een benutte strafschop leverde dat niet op. Telkens was het doelman Ruben Verhoeven die HB&C het scoren wist te beletten. Zoals gezegd leek de 3-1 de beslissing te zijn. Maar nog in dezelfde minuut was het Jasper Valster die van dichtbij de 3-2 scoorde. Plots was de organisatie bij VDL RPI Metaal volledig verdwenen en was er voor doelman Verhoeven ook geen houden meer aan. Twee minuten na de 3-2 viel ook de 3-3 en kort daarna was het Chris v.d. Graaf die HB&C op voorspong wist te zetten. In de slotminuut viel ook nog de 3-5.