Scope Finance vs Van Nes + Plaisier

Als de voeten van een aantal van de spelers van Van Nes + Plaisier dezelfde prestatie hadden geleverd als deze avond de monden deden dan zou de 3e overwinning van Van Nes + Plaisier nooit in gevaar zijn gekomen. Bij nagenoeg iedere beslissing van de scheidsrechter werd wel een opmerking geplaatst of een gebaartje gemaakt. Maar laat duidelijk zijn.......tegenstander Scope Finance was deze wedstrijd gewoon de betere ploeg al wist men dat lange tijd niet in de score tot uitdrukking te brengen. Sterker, in de 19e minuut was het Toine van Es die ploeg van Scope Finance op een 0-1 achterstand schoot. De druk op het doel van Peter van Es nam meer en meer toe en was het uiteindelijk Corné Versteeg die Scope Finance naast Van Nes + Plaisier schoot. Nadat Toine van Es met geel voor 2 minuten naar de zijkant mocht was het Marien Versteeg die de 2-1 mocht binnentikken. Nog voordat Toine van Es zijn tijdstraf had uitgezeten kreeg hij gezelschap van Carsten Bakker die zijn tegenstander wat al te opzichtig van achteren tegen de enkel tikte. En toen Toine van Es weer was teruggekeerd binnen de lijnen kon zijn vader met geel naar de zijkant omdat scheidsrechter Maalman het aanhoudende commentaar van de doelman meer dan beu was. Al deze gele kaarten hadden tot gevolg dat Scope Finance de score nog flink kon opvoeren. Nadat Timo Krijger van Scope Finance ook nog met geel naar de zijkant kon en alle kruitdampen van dit duel waren opgetrokken stond er een 5-1 eindstand op het scorebord.